fbpx

Reklam

Dijital Kimlik: “ID2020”

0

Dünya ve Türkiye’deki gelişmelerden haberdar olmak için Telegram Kanalımıza abone olun.

https://t.me/politizasyon https://t.me/isgrubu

Bunlar bir komplo teorisi filan değil, resmi siteleri id2020.org’da zaten anlatıyorlar.

Şimdi sormak lazım; hangi virüs bunlardan daha tehlikeli olabilir ki?!

Vücuda yerleştirilen bu çipler, herkesin kimliği yerine geçecek, herkes böylece kontrol altında tutulacak. Bu çipi takmayı reddedenlere sağlık sigortası yapılmayacak, yurtdışına bile çıkamayacak ve hatta diğer kurumlarda işlem de yapamayacak!

Hedeflenen şey, insanın tam kontrolü!..

İnsanların bedenleri, muhtemelen de beyinleri, yeni 5g  teknolojisi ile uzaktan yönetilebilir hâle getirilecek.

Reklam

İlk olarak organ nakli olan ve organ yetmezliği yaşayanlar için kullanılacağı duyurulan bu teknoloji, bugün artık herkes için geçerli. Hatta hasta olmanıza da gerek yok. Bebeğinize aşı yaptırdığınızda yahut  korona aşısı diye önünüze konulacak olan yeni  nano teknoloji ile içine ne yerleştirdiklerini bilmediğimiz gizli bir biyolojik silah, haberiniz bile olmadan size de enjekte edilebilir!

Bu biyometrik çipin, insanları koruyacağını, çok faydalı ve hayatı kolaylaştırıcı bir teknoloji olduğunu pek yakında Dünya Sağlık Örgütü veya bilmem hangi uluslararası bilim otoriteleri açıklarlarsa, hiç şaşmayacağız!

Bugün insanları, dijital çip ile sözüm ona tedavi(!) edecekler..

Bill Gates tarafından yönetilen ve aslında “Dijital Kimlik haklarını elde ederek insanları kontrol etme”yi amaçlayan şeytani bir girişim bu!

Hedef, tam kontrol!

Bizim tüm bu yaşanan ve yaşanması muhtemel olayları, bütüncül bir yaklaşımla doğru analiz etmemiz, ivedilikle devlet ve millet olarak gereken tedbirleri almamız gerekiyor.

Mehmet Emin Sofuoğlu

Reklam

Bir Cevap Yazın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmekMesajları Oku