fbpx

Reklam

canias4.0 IAO etkinliği 17 Kasım’da

0

Etkinlikte, gündemin en önemli konularından biri olan IoT’yi ele alacak olan IAS IoT Projeler Koordinatörü İbrahim Tataroğlu ile etkinlik öncesi görüştük. IAS’nin canias4.0 IoT çözümü ve proje metodolojisini izleyici ile paylaşacak Tataroğlu, “canias4.0 IoT çözümü ile birlikte herhangi bir üçüncü parti entegrasyona ihtiyaç duymadan müşterilerimizin tüm süreçlerini uçtan uca ve kapsamlı bir şekilde dönüştürüyoruz. Katılımcılar, etkinlikte bu alanda yaptığımız çalışmalardan, ürünlerimizden ve son gelişmelerden haberdar olabilecekler” diyor.

Etkinlik öncesinde bir araya geldiğimiz İbrahim Tataroğlu canias4.0 IAO lansmanı ve firmasında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi: “IAS olarak, operasyonel mükemmellik için teknoloji üretiyoruz. Günümüzde üretim yönetim sistemlerinin anlık olarak kurumsal kaynak planlama platformlarıyla iletişim kurması hayati öneme sahip. Endüstri 4.0 kavramının hayatımıza girmesiyle otomasyon ve yazılım sektöründe yıkıcı dönüşümler çağı da başlamış oldu. canias4.0 IoT çözümümüz ile müşterilerimizin bu sürece ayak uydurmasını ve kendi sektörlerinde dijital dönüşüme liderlik eden firmalar olmalarını sağlıyoruz. Müşterilerimizin üretim süreçlerini kendi geliştirdiğimiz canias4.0 endüstriyel olgunluk değerlendirme aracı ile analiz ediyor, projelendirme ve implementasyon süreci boyunca sürekli olarak güncelliyoruz. Müşterilerimizin üretim yönetim süreçlerindeki en temel ihtiyaçlardan başlayarak ileri analitik yöntemleriyle kestirimci bakım, kestirimci üretim ve işletmenin dijital ikizinin oluşturulmasına varana kadar uçtan uca ve senkronize bir yapı sunuyoruz. Tamamen canias4.0 teknolojisiyle geliştirmiş olduğumuz IoT Box IO, IoT Touch IO ve IoT Touch 10 cihazlarımız ile işletmelerde üretim yönetimini kontrol altına alıyoruz. canias4.0 IoT çözümü ile birlikte herhangi bir üçüncü parti entegrasyona ihtiyaç duymadan müşterilerimizin tüm süreçlerini uçtan uca ve kapsamlı bir şekilde dönüştürüyoruz. Etkinlikte de bu alanda yaptığımız çalışmalardan, ürünlerimizden ve son gelişmelerden bahsedeceğiz.”

IAS’nin canias4.0 IoT çözüm kapsamı ile tüm süreçlerinin dijitalleştirilmesini hedefledikleri aktaran Tataroğlu, “Endüstri 4.0, bir dijital düşünme biçimi, bir yöntem. Ve de kaçınılmaz! Bu yeni dijital düşünme biçiminin bir çok aracı var: Yeni nesil yazılım ve donanımlar, siber-fiziksel sistemler, üç boyutlu yazıcılar, yapay zeka, büyük veri, makine öğrenmesi, otonom robotlar, bulut, arttırılmış gerçeklik ve nesnelerin interneti” dedi. IoT’nin en önemli ve öne çıkan Endüstri 4.0 kavramlarından biri olduğunu vurgulayan Tataroğlu, “Diğer bütün araçların verimliliği ve etkinliği IoT sayesinde daha anlamlı hale geliyor. İşletmelerdeki tüm süreçlerde, her noktada ve her an üretilen veriler büyük önem arz ediyor. Bu verileri kolayca toplanabilir ve erişilebilir hale getiriyoruz. Üretimde bütün süreçlerin uçtan uca akıllı hale getiriyor ve müşterilerimizin üretim katmanından tepe yöneticilerine kadar verilere dayalı çevik kararları almasını ve güçlenmesini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam

IAS IoT Projeler Koordinatörü Tataroğlu, “canias4.0 IAO lansmanında, bu sektörde olsun olmasın, dijital dönüşüm ve teknoloji konusu ile ilgilenen, kendi işletmelerinde çeşitli lokal çözümleri veya dijital dönüşüm projeleri olan veya planlayan, işletmelerinde süreç planlaması performans yönetimi gibi konulara ilgi duyan herkesin ilgisini çekecek sunumlar olacak” dedi ve ekledi: “Yeni pazar ihtiyaçları üretimdeki değişiklikleri yönlendiriyor, IAS müşterilerin bu değişen ihtiyaçlara hızlı yanıt vermesine yardımcı olmak için tamamen Endüstri 4.0 gerekliliklerine uygun olarak geliştirdiği teknoloji ve uygulamalar ile işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerini yönlendiriyor. Daha verimli, zamanı yakalayan değil yöneten çözümler üretmek gerekiyor. Firmalar büyürken süreçleri karmaşık hale gelmesin diye, yönetimi kolay, yüksek verimli, basit ama etkili çözümlere sahip olmak çok önemli. canias4.0 teknolojileri ile sunduğumuz avantajları, sektörün son trendlerini ve geleceğini konuşacağımız etkinliğimize ilgili herkesi davet ediyoruz.”

Politizasyon

Reklam

Bir Cevap Yazın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmekMesajları Oku